I en globaliseret verden er IT et vigtig, hvis ikke et afgørende fundament for at skabe innovation

Hos adaptive får du:

Specialister på kritisk IT infrastruktur
Skaber overblik og minimere risici i IT infrastrukturen
IT afdelingens forlængede arm og samarbejdspartner
Sikker vedligeholdelse og mindre risiko for tab
Fuldender kompetence- og ressourceplanlægning i IT afdelingen

I en globaliseret verden er IT et vigtig, hvis ikke et afgørende fundament for at skabe innovation, vækst, konkurrencefordele, effektivitet og services. Samtidig gør den løbende udvikling af ny teknologi at der hele tiden opstår nye muligheder for IT anvendelsen som udvider og forandrer potentiale og udfordringer for virksomhederne.

Det betyder at IT funktionen hver dag rammes af forandringer der påvirker den måde vi arbejder på og den måde virksomheden organiserer og planlægger sine IT ressourcer. En planlægning der vanskeliggøres af en øget kompleksitet i IT infrastrukturen. For mange virksomheder betyder det at ressourcer og kompetence ikke kan følge trop og som en konsekvens øges risikoen for eksempelvis uplanlagt nedetid, forringet service til brugere og kunder, med tabt forretning og økonomiske konsekvenser til følge.

Når IT infrastrukturens kompleksitet hele tiden stiger, stiger udfordringen også med at få det nødvendige overblik og have adgang til de rette kompetencer og ressourcer organiseret og planlagt. Det er her adaptive kommer ind i billedet, ved at fungerer som IT afdelingens forlængede arm og samarbejdspartner og gennem rollen som specialist og konsulent hjælper IT afdelingen med at være proaktivt på forkant med de udfordringer et konstant ændret forretnings- og IT-miljø skaber.