Vi er fokuseret på dine mål og succes

Et samarbejde med Adaptive betyder et samarbejde fokuserede på din IT forretning, dine mål og succeskriterier med infrastrukturen og den værdi og viden vi tilfører din organisationen. Nedenfor finder du et par eksempler på fleksible og value-added services der indgår som en naturlig ingrediens når du etablerer et samarbejde med adaptive.

Uanset hvilke af nedenstående områder du ønsker at samarbejde med adaptive på, er det vigtigt for os at du oplever os være fokuserende på dine mål og succes med infrastrukturen og den værdi vi tilfører din organisationen og IT forretning.

Installation.
Herunder objektiv best practice design og proof-of-concept workshops. Installation og opsætning af IT infrastruktur og praktisk støtte til projekter

Troubleshooting.
Herunder håndtering af nye og ukendte problemstillinger, komplekse eskaleringer og et veletableret "swat-team" IT beredskab i kritiske situationer.

Sparring.
Herunder valg af teknologiløsninger, arkitektur og implementering. Best practise og metoder til proaktiv planlægning af IT infrastruktur.

Driftsstøtte.
Herunder støtte til IT-drift med ressourcer og kompetence, løbende sparing omkring support og frigøre og optimere ressourcer i IT driften.

CyberSikkerhed.
Rådgivning,implementering,Drift af Cyber Sikkerheds initiativer og datacenter opbygning